MA ponudio karte za biznis klasu po povoljnim uslovima

Karte se mogu rezervisati i kupiti od 10. do 17. februara i to za putovanja koja se mogu relaizovati od 10. februara do 31. marta ove godine
11 komentar(a)
Ažurirano: 11.02.2014. 16:54h

U okviru aktuelnih zimskih akcija, nacionalna aviokompanija Montenegro Airlines, kako je saopšteno, pripremila je jedinstvenu promotivnu cijenu za kupljene karte u biznis klasi.

Karte se mogu rezervisati i kupiti od 10. do 17. februara i to za putovanja koja se mogu relaizovati od 10. februara do 31. marta ove godine.

"Povratna karta sa svim taksama, uključujući i one rezervacione, za putovanja ka/iz Pariza i Moskve su po cijeni već od 350 eura, a ka/iz Frankfurta, Rima, Beča, Ciriha i Ljubljane po cijeni već od 300 eura. Broj sjedišta je ograničen, a cijene važe i za putovanja započeta u inostranstvu", saopšteno je iz Montenegro Airlines.

Podsjetili su da je od uvođenja zimskog reda letenja, realizovano nekoliko zimskih akcija, a pokrenuti su i aranžmani za Rim, Pariz i Beč.

"Svi pomenuti aranžmani uključuju avioprevoz sa taksama, transfer od aerodroma do hotela i nazad, kao i tri ili četiri noćenja sa doručkom u hotelu sa četiri zvjezdice. Poslednji ponuđeni aranžman za Pariz, u ponudi nacionalnog avioprevoznika, izazvao je veliko interesovanje. Za 439 eura u hotelu sa 4 zvjezdice u prilici ste da upoznate grad svjetlosti. U Rimu možete uživati u trodnevnom, odnosno četvorodnevnom aranžmanu za 289 tj. 329 eura, a Beč možete doživjeti uz aranžmane od 259, odnosno 289 eura", navodi se u saopštenju.

Detaljne informacije o biznis promo tarifi, svim aranžmanima i zimskima akcijama zainteresovani mogu dobiti pozivom call centra 19804 ili putem web sajta.

Bonus video: