Razglednicama "Pozdrav iz Berana" zbunili posjetioce izložbe "Riječ, slika..."

Posjetioci izložbe bili su mahom članovi Demokratske partije socijalista, među kojima i neki kandidati za odbornike
113 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 11.02.2014. 08:13h

Članovi poznate fesjbuk grupe „Luka Berane“ sinoć su na otvaranju izložbe naslovnih strana Vijesti, Monitora i Dana „Riječ, slika, neprijatelj“ zbunjenim gostima iz Podgorice i posjetiocima podijelili razglednice „Pozdrav iz Berana“.

Na ovoj razglednici su fotografije srušene hale sportova, zapaljenog hotela Berane, smetlišta Vasove vode i posječenih platana u cvjetnom parku, dok je na poleđini umjesto markice nacrtan lik predsjednika opštine Vuke Golubovića, a kao vrijednost napisano „deset posto“.

Babović, Foto: Tufik Softić

Brodonačelnik „Luke Berane“ Nebojša Babović fotografisao se sa razglednicom ispod oglasne table na kojoj je pisalo da posjetioci mogu zalijepiti primjer „kršenja novinarskog kodeksa koji će biti izložen na sljedećoj izložbi“.

Neobična razglednica Berana sa "znamenitostima" grada >>>

Posjetioci izložbe bili su mahom članovi Demokratske partije socijalista, među kojima i neki kandidati za odbornike.

Dok su domaćini strahovali da „lučani“ ne naprave neki incident, momci iz „Luke Berane“ su „znatiželjno“ razgledali izložene naslovnice, i zatim mirno odšetali vani, ostavljajući na zidovima okačene razglednice.

Izložba „Riječ, slika, neprijatelj“ priređena je u holu Centra za kuluturu, a otvorili su je novinar Ranko Vujović i direktorica Centra Vesna Novović.

Izložba je organizovana usred kampanje za vanredne lokalne izbore koji će u ovom gradu biti održani devetog marta, a trajaće čitavih petnaest dana.

Galerija

Bonus video: