Javni poziv za ishranu zatvorenika u Bijelom Polju: Za hljeb i patišpanj 40.000

U javnom pozivu Ministarstva koje vodi Zoran Pažin navodi se da je ponuđač obavezan da za dvije godine dostavi 50 hiljada vekni hljeba i 1.500 komada patišpanja. Njih je obavezan da isporuči svakog dana između sedam i 13 časova
0 komentar(a)
zatvor Bijelo Polje, Foto: Arhiva "Vijesti"
zatvor Bijelo Polje, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 11.08.2018. 18:49h

Ministarstvo pravde raspisalo je javni poziv za nabavku hljeba i kolača za potrebe Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Bijelom Polju, a vrijednost nabavke iznosi 40 hiljada eura. Ponuđač je obavezan da, u periodu od dvije godine, zatvorenicima svakodnevno dostavlja peciva i kolače.

U javnom pozivu Ministarstva koje vodi Zoran Pažin navodi se da je ponuđač obavezan da za dvije godine dostavi 50 hiljada vekni hljeba i 1.500 komada patišpanja. Njih je obavezan da isporuči svakog dana između sedam i 13 časova.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava potrošiće 11.313 eura za štampanje publikacija i kancelarijski materijal. Odlukom ministarstva koje vodi Mehmed Zenka firma “Lux print” preuzela je obavezu da, između ostalog, tom vladinom resoru odštampa tri publikacije sa tiražom od hiljadu, dvije i pet hiljada. Kako se navodi u odluci ta firma će Zenkinom ministarstvu obezbijediti i koverte, fascikle, hemijske olovke i flajere.

Planom o javnim nabavkama ministarstvo je za tu svrhu planiralo da potroši 14.500 eura. Ministarstvo javne uprave raspisalo je javni poziv za usluge održavanja elektronskih sjednica Vlade Crne Gore, a resor koji vodi Suzana Pribilović će za tu namjenu izdvojiti 100.000 eura. Kako se navodi u javnom pozivu, to podrazumijeva održavanje softvera portala elektronskih sjednica, funkcionalnu podršku i operativnu pomoć u radu portala ESV i tehničko održavanje za period od 12 mjeseci.

Bonus video: