Riders.me: Konačno pravi snijeg!

Kratki spot snimljen je na padinama Lise, jugoistočne strane Bjelasice, sa pogledom na masiv Komova
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.02.2014. 10:50h

Produkcija Riders.me spremno je dočekala prvi veliki snijeg i ekipa je odmah izašla na teren: Ne samo da su uživali na obroncima Bjelasice već su to snimili i napravili atraktivan video.

"Nakon predugog iščekivanja, prvi veliki snijeg dočekali smo krajem januara. Sezona je zvanično otvorena 26. januara a mi odmah krenuli u akciju. Iako uslovi nisu ni blizu idealnih uspijevamo da nastavimo produkciju i dobro se zabavljamo", naveli su iz Riders.me-a.

Kratki spot, kako su naveli, prikazuje njihov jedan tipičan "radni" dan, u potrazi za lijepim kadrovima i svježim snijegom. Snimljen je na padinama Lise, jugoistočne strane Bjelasice, sa pogledom na masiv Komova.

"Ovaj spot označava početak partnerskog projekta dvije organizacije (riders.me i freeriders.me) a za cilj ima obogaćivanje zimske turističke ponude. Ovo je sasvim novi doživljaj, potpuno drugačiji od uobičajenog skijanja na ski centrima", navodi se u saopštenju dostavljenom "Vijestima".

Kažu da po ugledu na prestižne ski-destinacije Sjeverne Amerike (Aljaska, Britanska Kolumbija) kreiraju ekskluzivnu ponudu i prikazuju crnogorske prostore u najljepšem svjetlu.

"Baza operacije je turistički kompleks Shcherbina chalets u Kolašinu. Još smo u fazi tehničkih i kadrovskih priprema, osmatranja terena, biranja pozicija a uskoro krećemo u ozbiljnu promo kampanju za tržišta Evrope i Rusije", poručili su crnogorski rajderi.

Galerija

Bonus video: