U četvrtak višesatna isključenja struje

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni
117 pregleda 1 komentar(a)
struja, Amerika, Foto: Reuters
struja, Amerika, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.02.2014. 18:08h

Djelovi Podgorice, Danilovgrada, Hereg Novog, Nikšića i Berana biće sjutra više sati bez struje, najavljeno je iz crnogorske Elektroprivrede.

Od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biće dio potrošača u ulicama Boška Buhe i Ivangradska, kao i potrošači u ulicama Barska i doktora Filipa Šoća zbog radova u trafostanici Tološi 2.

U Danilovgradu zbog radova na dalekovodu Radijator, od 12 do 14 sati, bez struje biće potrošači naselja Lalevići, dio potrošača u Pažićima i preduzeće Mermer.

Od 10 do 16 sati povremeno će ostajati bez električne energije potrošači koji se napajaju sa te trafostanice Bijela u Herceg Novom.

Zbog radova u trafostanicama Prvoborac Bijela i Pijavica od deset do 15 sati, povremeno će bez napajanja električnom energijom ostajati potrošači dijela Bijele, koji se napajaju iz ovih trafostanica.

U Nikišiću od devet do 16 sati, bez električne energije će biti potrošači na području Kuta, Bjeloševine i Morakova.

Od deset do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biće potršači u ulici Vlada Martinovića i dio potrošača u ulici 29. Novembar zbog rekonstrukcije mreže Soliter.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: