Besplatan internet u "Božurovim" autobusima ka Srbiji

Direktor “Božura” Radivoje Kovačević istakao je da karte neće poskupjeti zbog nove pogodnosti i da žele da pruže putnicima što veći komfor
266 pregleda 17 komentar(a)
Božur prevoz, Foto: Bhbus.net
Božur prevoz, Foto: Bhbus.net
Ažurirano: 31.01.2014. 19:03h

Svi putnici na linijama za Srbiju najkasnije do 10. februara moći će u autobusima “Božura” da besplatno koriste bežični internet.

Direktor “Božura” Radivoje Kovačević istakao je da karte neće poskupjeti zbog nove pogodnosti i da žele da pruže putnicima što veći komfor.

On je rekao da za sada nije moguće tu pogodnost ponuditi putnicima na linijama kroz Crnu Goru.

“Već naredne nedjelje počinjemo sa ugradnjom uređaja za korištenje na svim našim autobuskim linijama za Srbiju. Očekujemo da će najkasnije do 10. februara svi uređaji biti instalirani i da će naši putnici tokom putovanja kroz Srbiju moći da koriste internet”, kazao je Kovačević juče “Vijestima”.

On je istakao da će internet moći da koriste praktično svi putnici, jer će biti omogućen neograničen broj “kačenja”.

“Vjerujem da će ova ponuda značajno doprinijeti kvalitetu naše usluge i povećati broj korisnika naših usluga. Želimo da idemo u korak sa vremenom, ali bez obziora što za ovu novinu moramo da izdvojimo značajna sredstva cijene naših karata ostaće nepromijenjene”, rekao je Kovačević.

On je kazao da je povoljna okolnost to što je uglavnom riječ o noćnim linijama, pa očekuje i bolji prijem.

Kroz Crnu Goru nema tehničkih mogućnosti

Kovačević je pojasnio da, uprkos želji, ne mogu da obezbijede internet u autobusima na putovanjima kroz Crnu Goru, jer “nijedan mobilni provajder ne podržava ovu uslugu”.

“Ukoliko neko od crnogorskih provajdera u svoju ponudu uključi i wi-fi, odmah ćemo sa njima sklopiti ugovor i našim putnicima omogućiti korištenje Interneta u autobusima”, istakao je Kovačević.

Bonus video: