Oprez zbog mokrih puteva i poledice

Na magistralnom putu M-6, dionica Vilusi-Nikšić, u mjestu Kuside, zbog izgradnje treće trake, obustavlja se saobraćaj od devet do 11 i od 13 do 15 sati
0 komentar(a)
stanje na putevima, Foto: Shutterstock
stanje na putevima, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.01.2014. 09:34h

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore saobraća se po mokrim i klizavim putevima dok na sjeveru ima snijega, zbog čega se vozačima savjetuje oprez, poručili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG, zbog niskih temperatura u noćnim i jutarnjim satima, upozoravaju na poledicu, posebno na dionicama preko planinskih prevoja, na prilazima tunelima i preko mostova. Na magistralnom putu M-6, dionica Vilusi-Nikšić, u mjestu Kuside, zbog izgradnje treće trake, obustavlja se saobraćaj od devet do 11 i od 13 do 15 sati. Na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran, a saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom. Na putu Berane-Lubnice saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

U osam nezgoda lakše povrijeđena jedna osoba

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena. Policija je izdala 408 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijela 45 prekršajnih prijava. Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je oduzeta 31 vozačka dozvola.

Bonus video: