Na sjeveru poledica

Iz AMSCG su vozačima savjetovali opreznu vožnju, naročito preko mostova, nadvožnjaka i prevoja i podsjetili da je upotreba zimske opreme obavezna
0 komentar(a)
poledica, snijeg, Foto: Blick.ch
poledica, snijeg, Foto: Blick.ch
Ažurirano: 28.01.2014. 09:01h

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po mokrim putevima, a na sjeveru, zbog niskih temperatura, mjestimično ima poledice, saopšeno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG su vozačima savjetovali opreznu vožnju, naročito preko mostova, nadvožnjaka i prevoja i podsjetili da je upotreba zimske opreme obavezna. Na magistralnom putu M-6, dionica Vilusi-Nikšić, u mjestu Kuside, zbog izgradnje treće trake, obustavlja se saobraćaj od devet do 11 i od 13 do 15 sati. Na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran, a saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom. Na putu Berane-Lubnice saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

U 13 nezgoda četvoro povrijeđeno

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže povrijeđena, a tri lakše. Policija je izdala 386 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijela 39 prekršajnih prijava. Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da su oduzete 24 vozačke dozvole i četiri para registarskih tablica.

Bonus video: