Njemci zainteresovani za dugoročan zakup vezova u Tivtu

Kompanija "Adriatic Marinas" iz Tivta, na sajmu u Dizeldorfu, predstavila je svoj projekat marine i nautičkog centra Porto Montenegro
3 komentar(a)
Ažurirano: 27.01.2014. 13:50h

Njemci su zaiteresovani za dugoročni zakup vezova u marini Porto Montenegro, saopštio je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

On je kazao da je veliko interesovanje njemačke klijentele i posjetilaca sajma u Diseldorfu vladalo i za Crnu Goru kao novu jahting destinaciju, ali i hotel “Regent” koji će biti otvoren ovog ljeta, a koji, postoji jedino još u Berlinu.

Inače, tivatska marina za mega i super jahte ljetos je u špicu sezone radila sa 102 odsto iskorišćenosti raspoloživih kapaciteta, a veliki broj klijenata iz zemalja centralne Evrope iskazao je interesovanje da u Porto Montenegru na duže vrijeme iznajmi vez za svoju jahtu.

Njima je u Njemačkoj predstavljena nova ponuda za naredno ljeto kada će tivatska marina raditi sa čak oko 170 novih vezova za brodove dužine od 12 do 75 metara, na novim djelovima operativne obale čija je gradnja upravo u toku.

Kompanija "Adriatic Marinas" iz Tivta, na sajmu u Dizeldorfu, predstavila je svoj projekat marine i nautičkog centra Porto Montenegro.

Riječ je o jednoj od najvećih nautičkih sajamskih manifestacija u Evropi, a "Boot Dusseldorf" sajam je ove godine 18. do 26. januara, okupio 1.650 izlagača iz 63 države.

Oni su njemačkoj klijenteli prezentovali luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje i opremu za sportove na vodi i uz obalu.

Među izlagačima predstavila su se i najveća svjetska brodogradilišta, uvoznici i zastupnici vodećih svjetskih nautičkih brendova i pomorske kompanije.

To je bio povod da preko 226.000 posjetilaca, ljubitelja luksuznih plovila i klijentele prisustvuje svjetskim premijerama u jahting industriji i nautičkom turizmu.

Galerija

Bonus video: