Počeo sa radom portal Revije Fokus: Prilika da se iseljenici okupe na jednom mjestu

"Želimo da otvorimo teme od značaja kako za nas iseljenike tako i za one ljude u zavičaju koji se bore za pravedniju, časniju i bolju CG"
176 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 16.01.2014. 10:18h

Nakon šest godina od izlaska prvog broja štampanog izdanja Revije Fokus, danas je sa radom počeo i portal tog magazina.

"Prvi broj Revije Fokus je izašao krajem maja 2008. godine u Njujorku i za kratko vrijeme stekao veliki broj čitalaca. Samim tim da u Njujorku i SAD ne postoji nijedan drugi list koji okuplja ljude porijeklom iz Crne Gore, vidjeli smo svoju šansu za uspjeh. I nijesmo se prevarili", kazao je Sead Hodžić, urednik Fokusa.

Svaki broj Fokusa je, kaže on, iščekivan sa nestrpljenjem.

"Na nekim američkim prodajnim mjestima prolazilo i više od 140 primjeraka lista, čime smo po prodaji nadmašili čak i mnoge poznate američke novine".

Stotine novinskih priča, reportaža, intervjua, komentara, priča o malim i velikim ljudima, priče o životu u Americi i Kanadi i priče iz zavičaja… Sve to je bio sadržaj štampane verzije Revije Fokus.

Portal Revije Fokus je, kazao je Hodžić, prilika da se svi iseljenici razasuti po čitavom svijetu okupe na jednom mjestu, da iznesu svoja razmišljanja kako bi ih čuli oni koji to žele, kao i oni koji bi da ih ućutkaju.

"Istovremeno, naš cilj je da budemo bliži jedni drugima, da se upoznajemo i družimo. Želimo da otvorimo teme od značaja kako za nas iseljenike tako i za one ljude u zavičaju koji se bore za pravedniju, časniju i bolju Crnu Goru", rekao je urednik Revije Fokus.

Bonus video: