Takmičenje beba u puzanju 25. januara u Delti

Prijavljivanje za zimsko izdanje Sunčane puzijade počelo je danas, a pravo učešća imaju bebe koje još nijesu prohodale
115 pregleda 1 komentar(a)
Puzijada, Foto: Luka Zeković
Puzijada, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 13.01.2014. 13:20h

Takmičenje beba u puzanju - puzijada, biće održano 25. januara u Delti, u okviru „Sunčanih igrarija“ - zimskog izdanja dječije manifestacije „Dan Sunca“.

Prijavljivanje za zimsko izdanje Sunčane puzijade počelo je danas, a pravo učešća imaju bebe koje još nijesu prohodale.

„Prijavljivanje se vrši putem facebook stranice Dan Sunca slanjem poruke u inbox i mail adrese: dansuncapg@gmail.com. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Broj učesnika je ograničen na 90, a takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije“, saopšteno je iz marketing agencije „Incognito“, koja organizuje „Sunčane igrarije“.

Takmičari će, kako je saopšteno, biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra.

Sponzor takmičenja, originalna Pavlovićeva mast, obezbjediće poklone za sve učesnike četvrte crnogorske puzijade, a organizator će svim učesnicima uručiti diplome.

Saopšteno je da će osim Sunčane puzijade, u toku manifestacije biti održan i Sniježičanstveni maskenbal.

„Znamo da mališani trenutno uživaju u zimskom raspustu, a mi smo ovog puta odlučili da im za sam kraj odmora pripremimo jednu neuobičajenu feštu pod maskama. Mališani koji budu željelji da učestvuju na maskenbalu imaće zadatak da se maskiraju u Sneškovića Bjeličanstvenog ili Pahuljicu Bjelković“, kazala je menadžerka kreativnih komunikacija agencije „Incognito“ Danijela Knežević.

Pravo učešća će, kako je saopštila, imati djeca do 14 godina, a fešta će se održati u popodnevnom dijelu manifestacije.

„O najboljim maskama će odlučivati žiri, a proglasićemo čak šest pobjednika. Nagradićemo najkreativnije, najsmješnije, ali i najmlađe učesnike“, kazala je Knežević.

Prijavljivanje za Sniježičanstveni maskenbal je u toku, a vrši se, takođe, putem facebook stranice Dan Sunca i mail adrese dansuncapg@gmail.com.

Bonus video: