Hypo banka donirala djelove za namještaj Domu za nezbrinutu djecu u Bijeloj

"Naši projekti društvene odgovornosti najčešće su namijenjeni djeci i najboljim đacima", kazala je Radulović
1 komentar(a)
Donacija Hypo banke Domu u Bijeloj, Foto: Hypo Alpe-Adria banka
Donacija Hypo banke Domu u Bijeloj, Foto: Hypo Alpe-Adria banka
Ažurirano: 10.01.2014. 15:00h

Hypo Alpe-Adria-Banka AD Pogorica, u okviru svojih društveno odgovornih aktivnosti “Hypo pro futuro”, donirala je Dječjem domu “Mladost”u Bijeloj nedostajuće djelove namještaja za dnevne boravke u paviljonima Doma, saopšteno je iz te banke.

Povodom dodjele ovih sredstava, PR Hypo Alpe Adria banke Željka Radulović kazala je da je svima u Hypo Alpe Adria banci veliko zadovoljstvo kada se druže sa najmlađima, kao i sa učenicima svih uzrasta.

"Naši projekti društvene odgovornosti najčešće su namijenjeni djeci i najboljim đacima", kazala je Radulović.

Pomoćnik direktora Doma “Mladost” u Bijeloj Slavica Ilić se zahvalila Hypo banci na donaciji, i istakla da će zahvaljujući doniranom namještaju biti u prilici da poboljšaju svakodnevni nastavni proces. Ona je navela da djeca iz Doma pokazuju dobre rezultate, te da svako poboljšanje uslova za boravak u Domu to dodatno pospješuje.

Dogovor je da se saradnja nastavi, kroz razne buduće aktivnosti.

"Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica, inače, nastaviće ovogodišnju akciju podrške najmlađima, kroz dodjelu knjiga najboljim učenicima i školskim bibliotekama na sjeveru Crne Gore, u sklopu nastavka društveno-odgovornih aktivnosti 'Hypo Pro futuro'", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: