Avioni Air Serbia zbog magle slijetali kod nas umjesto u Beograd

Osim povećanog obima posla zbog prekida saobraćaja na beogradskom, aerodrom Podgorica nije imao problema i da su svi drugi letovi išli po redu
83 pregleda 5 komentar(a)
Aerodrom Podgorica, Foto: Arhiva Vijesti
Aerodrom Podgorica, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 10.01.2014. 08:22h

Zbog magle na beogradskom aerodromu Nikola Tesla nekoliko aviona Air Serbia moralo je juče privremeno da se pizemlji na Aerodom Podgorica.

“Jutarnji avion za Beograd je poletio, ali se morao vratiti jer zbog magle nije mogao da sleti u Beograd. Osim toga aviona na naš aerodrom su preusmjereni avioni iz Pariza, Beča i Ljubljane. Popodne je oko 16 i 30 poletio avion za Beograd i nakon dužeg koldinga (kruženja) nad Beogradom uspio je da sleti na tamošnji aerodrom. Od pet aviona kompanije Air Serbia samo taj je sletio u Beograd, ostali su preusmjereni na Niš”, kazao je za “Vijesti” Dragan Milanović, direktor Aerodroma Podgorica.

On je objasnio da, osim povećanog obima posla zbog prekida saobraćaja na beogradskom, aerodrom Podgorica nije imao problema i da su svi drugi letovi išli po redu.

Na primjedbe putnika da nijesu na vrijeme dobili infromacije o letovima za Beograd Milanović kaže da su oni učinili sve što je bilo do njih.

“Sve infromacije koje smo dobijali od srpske aviokompanije mi smo prenosili putnicima. Riječju, činili smo sve što je bilo do nas. Ljudi iz Air Serbie su očekivali da će se omogućiti slijetanje u Beogradu i na kraju je odlučeno da avioni slete na aerodrom u Nišu. Naše je bilo samo da prihvatimo te avione i da putnicima proslijedimo informacije koje dobijemo”, kaže Milanović.

Bonus video: