Unaprijediti zaštitu životne sredine

Kako ističu u toj NVO, u okviru projekta održan je Trening za organizacije civilnog društva o mehanizmima učešća u procesu donošenja odluka u oblasti zaštite životne sredine, u srijedu 01.08.2018. godine u maloj sali Opštine Ulcinj
74 pregleda 0 komentar(a)
Ulcinj grad, Foto: Alfa-tours.com
Ulcinj grad, Foto: Alfa-tours.com
Ažurirano: 07.08.2018. 09:25h

NVO Regionalna Razvojna Agencija - Ulcinj Biznis Asocijacija počela je realizaciju projekta „Snažan civilni sektor Ulcinja za bolju životnu sredinu“, koji ima za cilj osnaživanje organizacija civilnog društva i njihovo aktivno učešće u oblasti zaštite životne sredine u Ulcinju.

Kako ističu u toj NVO, u okviru projekta održan je Trening za organizacije civilnog društva o mehanizmima učešća u procesu donošenja odluka u oblasti zaštite životne sredine, u srijedu 01.08.2018. godine u maloj sali Opštine Ulcinj.

Treningu su prisustvovali predstavnici organizacija koje se bave zaštitom životne sredine, ali i one koje u primarnom fokusu imaju procese javnog zagovaranja i slične društvene aktivnosti.

Projekat finansiraju Evropska Unija posredstvom Delegacije Evropske Unije u Crnoj Gori, u okviru IPA programa za razvoj civilnog društva 2016 za Crnu Goru, a realizuje ga Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) u partnerstvu sa nevladinim organizacijama, Udruženje za razvoj civilnog društva iz Bijelog polja i Aktivna zona iz Prijestonice Cetinje.

Bonus video: