Krivokapić poručio građanima da se posvete miru, ljubavi i solidarnosti

Poštovanjem različitosti Crna Gora je posebno lijepa, kao njeno more i planine, neotuđiv i jedinstven dio njene veličanstvenosti
0 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.01.2014. 09:10h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je crnogorskim građankama i građanima koji slave Božić po Julijanskom kalendaru, Arhiepiskopu Cetinjskom i Mitropolitu Crnogorskom Mihailu, mitropolitu crnogorsko primorskom Amfilohiju SPC u Crnoj Gori, sa svještenstvom, telegram-čestitku:

“Drage crnogorske građanke i građani, u domovini ili rasuti po svijetu, budite ovih dana, kada proslavljate najveći hrišćanski praznik, posvećeni svojim najbližima i sebi. Posvetite se zajedno miru, ljubavi i solidarnosti. Samo uz baštinjenje univerzalnih ljudskih vrijednosti i toplina, svih vjera i tradicija u Crnoj Gori, bićemo sigurni da smo na pravom putu, istine i pravde. Neka vaša poruka u doživljaju Božića bude razumijevanje i zajedništvo za one manje slične vama. Poštovanjem različitosti Crna Gora je posebno lijepa, kao njeno more i planine, neotuđiv i jedinstven dio njene veličanstvenosti. Želim da vam ovi blagdani budu mudrost i snaga u pobjedi nad iskušenjima teškog vremena. U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam vam Božić.”

Bonus video: