Obrad Bojović policajac godine na Žabljaku

On je nagradu apsolutno zaslužio besprekornim višegodišnjim radom, kaže načelnik OB Žabljak Dragan Slavulj
114 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 31.12.2013. 12:50h

Najboljim policajcem u Odjeljenju bezbjednosti Žabljak, u 2013. godini, proglašen je vođa dežurne službe Obrad Bojović. Njemu su danas uručene nagrade. Od službe prema pravilima ali i od gradonačelnika Isaila Šljivančanina, koji po tradiciji novčano nagrađuje najuspješnije čuvare reda i mira.

On je nagradu apsolutno zaslužio besprekornim višegodišnjim radom, kaže načelnik OB Žabljak Dragan Slavulj.

"A da se radi o moralnoj i humanoj ličnosti potvrđuje i njegov nedavni postupak. Završavajući svoje privatne obaveze vraćao se sopstvenim vozilom i na putu od Šavnika prema Nikšiću naišao je na saobraćajnu nezgodu sa povrijeđenim licima.

Sve ih je smjestio u svoje vozilo, odvezao u nikšićku bolnicu predao ih ljekarima i vratio se kući. Skroman, onako kako ga poznajemo, nikome ništa o tome nije pričao a mi, njegove starješine, o tome saznadosmo tek kad nas je pozvala jedna od povrijeđenih osoba, kako bi se zahvalila za postupak našeg službenika", kaže Slavulj.

"Ovo saznanje samo je upotpunilo moje mišljenje o Bojoviću, dobrom policajcu i primjernom građaninu. Zbog toga je moje zadovoljstvo i veće", kazao je predsjednik Opštine Isailo Šljivančanin.

Galerija

Bonus video: