Igor Radulović dobitnik Mini One automobila

Nagradna igra je od 1. novembra organizovana za registrovane prepaid korisnike NRG (Energy) tarife
358 pregleda 0 komentar(a)
Igor Radulović, Jovanka Radović, Foto: Crnogorski telekom
Igor Radulović, Jovanka Radović, Foto: Crnogorski telekom
Ažurirano: 30.12.2013. 11:18h

Igoru Raduloviću iz Podgorice danas su uručeni ključevi Mini One automobila, koji je osvojio u nagradnoj igri Telekoma “Registrujte se na Pick’n’Play portal i osvojite nagradu”, saopšteno je iz Crnogorskog telekoma.

Vrijednost automobila je 16.990 eura, a dobitnik je izvučen na televiziji Prva TV, pomoću softvera specijalno napravljenog za ovu priliku - slučajnim izborom iz baze svih učesnika koji su ispunili uslove za učešće u nagradnoj igri, navode u saopštenju.

Nagradna igra je od 1. novembra organizovana za registrovane prepaid korisnike NRG (Energy) tarife. Za učešće je bilo potrebno je da se korisnici uspješno registruju na Pick’n’Play portal, kao i da se prijave za učešće u nagradnoj igri slanjem SMS poruke sa tekstom Mini na broj 1467.

Pravo učešća u nagradnoj igri imali su registrovani prepaid korisnici NRG tarife, koji su u periodu do 24.decembra 2013. uspješno registrovani na Pick’n’Play portal i koji su aktivno koristili NRG paket na dan izvlačenja.

Muzički portal pick’n’play dostupan je svim korisnicima NRG prepaid tarife, kao i ADSL, Extra TV i Extra Trio korisnicima koji mogu besplatno pristupiti portalu u promotivnom periodu do 15.maja. Dovoljno je da se korisnici registruju na portal i dobijaju pristup milionima pjesama domaćih i svjetskih izvođača.

Extra TV i Extra Trio korisnici prilikom registracije koriste Extra TV lozinku koju mogu dobiti preko Extra TV-a (Meni/Servisi fiksne telefonije/Extra TV lozinka). ADSL korisnici za registraciju koriste WebMax e-mail adresu i lozinku za svoj ADSL nalog.

Na sajtu se mogu pretražiti pojedinačne pjesme ili izvođači, odabrati neka od žanrovskih radio stanica ili top liste pjesama koje priprema autorski tim portala.

Portalu se pristupa preko weba ili telefona sa Android i iOS operativnim sistemom. Muzika se može slušati preko mobilnog telefona, a aplikacije se mogu pronaći u Google Play Storeu za Android ili App Storeu za iPhone. Za slušanje muzike putem mobilne mreže se preporučuje korišćenje neke od Telekomovih opcija za internet na mobilnom telefonu.

Bonus video: