Prijave za konferenciju o ženskom preduzetništvu do 20. januara

“IFTF će, od 7. do 9. marta, organizovati konferenciju u Zagrebu na kojoj će okupiti talentovane preduzetnice iz regiona, iz različitih poslovnih sektora"
0 komentar(a)
žene, menadžment, poslovanje, Foto: Shutterstock
žene, menadžment, poslovanje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.12.2013. 12:34h

Rok za podnošenje onlajn prijava za učešće na konferenciji o ženskom preduzetništvu Investirajte za budućnost /Invest for the Future/ (IFTF) je 20. januar, saopšteno je iz američke Ambasade u Podgorici.

IFTF je projekat koji finansira američko Ministarstvo inostranih poslova, čiji je cilj podrška učenju, umrežavanju i unaprijeđenju sposobnosti za povećanje prihoda žena preduzetnica iz jugoistočne Evrope.

“IFTF će, od 7. do 9. marta, organizovati konferenciju u Zagrebu na kojoj će okupiti talentovane preduzetnice iz regiona, iz različitih poslovnih sektora, kako bi podijelile iskustva, ojačale kontakte i unaprijedile poslovne vještine”, navodi se u saopštenju.

Prijavljivanje za konferenciju Investirajte za budućnost ' Uspjeh: definisan na njen način je u toku.

“Izabrane kandidatkinje dobiće pune stipendije koje će pokriti troškove prevoza, smještaja i hrane”, saopšteno je iz Ambasade.

Obavještenja o izabranim učesnicama konferencije biće objavljena do kraja januara.

Konferencija je, kako se dodaje, osmišljena da izgradi veze kroz razmjenu talenata, jačanje mreža kontakata i kreiranje foruma za ujedinjenje žena oko preduzetništva. Konferencija će okupiti učesnike sa sličnim poslovnim interesovanjima kako bi ohrabrila razmjenu znanja i obezbijedila višestruke mogućnosti povezivanja s ciljem izgradnje snažnijih poslovnih veza u regionu.

Bonus video: