Političke partije čestitale Božić

"Želim vam da ove dane provedete posvećeni svojim najbližima i našoj Crnoj Gori, sa vjerom u bolje i pravedno društvo"
0 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.12.2013. 10:52h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je čestitku građanima i građankama koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru, Kotorskom biskupu Iliji Janjiću i Barskom nadbiskupu Zefu Gašiju.

On je kazao da Blagdani koji su pred nama vrijeme kada jedni druge darujemo lijepim i toplim riječima.

"Porodična toplina i mir su polazište našeg poštenog i časnog života. Crnogorska tradicija je oivičena zlatnim okvirom čojstva, junaštva i poštenja. To je tradicija u duhu svih vjera i nacija Crnogorskih", navodi Krivokapić.

U tom duhu neka vas, kaže on, vaša vjera i najveći hrišćanski blagdan učine čojskim u namjerama i željama, junačkim u borbi za bolje bližnjih i poštenim iznutra.

"Želim vam da ove dane provedete posvećeni svojim najbližima i našoj Crnoj Gori, sa vjerom u bolje i pravedno društvo", poručio je Krivokapić.

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti čestitao je Božić.

"Praznik simbolizuje rađanje i obavezuje nas da stremimo budućnosti u kojoj ćemo se okupljati oko vrijednosti koje nas spajaju i ujedinjuju, i koje će biti na dobrobit svih građana. U to ime želim da radost velikog hrišćanskog praznika podijelite sa svojim porodicama, prijateljima i svim ljudima dobre volje, u miru, zdravlju, radosti i uzajamnom poštovanju", naveo je Pajović.

Bonus video: