Porto Montenegro obnovio igralište Doma u Bijeloj

Zamjenica direktora Dječjeg doma “Mladost” Slavica Ilić izrazila je zahvalnost tivatskoj kompaniji
69 pregleda 0 komentar(a)
igralište, Dom Bijela, Foto: Porto Montenegro
igralište, Dom Bijela, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 21.12.2013. 11:13h

Kompanija “Adriatic Marinas – Porto Montenegro” iz Tivta rekonstruisala je igralište u dvorištu Dječjeg doma “Mladost “u Bijeloj. Tim povodom juče su zaposleni u tivatskoj kompaniji pred božićne i novogodišnje praznike, posjetili Dom u Bijeloj i njegovim štićenicima darovali novogodišnje paketiće.

Zaposleni na projektu Porto Montenegro su nedjelju dana izdvojili za uređenje dvorišta, a rekonstrukcija igrališta podrazumijevala je kupovinu novog mobilijara za igru, klackalice, ljuljaške, uređenje bazena sa pijeskom i zelenih površina, ali i opravak klupa i rasvjete u dvorištu Doma u Bijeloj.

“Ovo dvorište je dar u kojem možete uživati još dugo. Tu smo za vas svakog dana i možete doći da nas posjetite u Porto Monenegro kad god poželite, i uvijek ćete nam biti dragi gosti.” – rekao je juče mališanima u Bijeloj izvršni direktor “Adriatic Marinasa”, Oliver Korlet.

Zamjenica direktora Dječjeg doma “Mladost” Slavica Ilić izrazila je zahvalnost tivatskoj kompaniji, na neobičnom poklonu koji će koristiti štićenicima za vrijeme njihovih svakodnevnih dječjih aktivnosti u dvorištu, odnosno u igri i druženju.

“Zaposleni na projektu Porto Montenegro prikupili su 2.600 eura za novogodišnje paketiće mališanima, te je svako od njih dobio i garderobu za zimske dane, toplu obuću, igračke i slatkiše.”- istakao je PR menadžer “Adriatic marinasa” Danilo Kalezić.

Bonus video: