AMSCG: U višim predjelima izražena poledica

Na magistralnom putu Vilusi-Nikšić, u mjestu Kuside, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.12.2013. 07:33h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, u višim planinskim predjelima ima poledice, dok je vidljivost, zbog magle, smanjena po kotlinama i duž rijeka, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Oni su podsjetili da je upotreba zimske opreme obavezna.

Na magistralnom putu M-2 Podgorica-Kolašin u toku su radovi u tunelima broj 4 i 10. Saobraćaj se obustavlja od devet do 11, od 14 do 16 sati i od 23 do tri sata. Van tih termina saobraćaj u tunelima regulisan je semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu Vilusi-Nikšić, u mjestu Kuside, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na putu Berane-Lubnice saobraćaj je u prekidu od 11 do 18 sati, a alternativni put je Berane-Crni Vrh-Bastahe-Lubnice i namijenjen je za saobraćanje vozila do sedam tona.

Na regionalnom putu Danilovgrad – Čevo postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje vodovoda, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja.

Bonus video: