Razvoj zajednice

Nagrada za Porto Montenegro

Priznanje je uručeno PR menadžeru Porto Montenegra Danilu Kaleziću, na svečanoj dodjeli nagrade „Iskra” koja je preksinoć održana u Kraljevskom pozorištu “Zetski dom”
58 pregleda 0 komentar(a)
Danilo Kalezić, Foto: Vuk Lajović
Danilo Kalezić, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 10.12.2013. 16:09h

Kompanija Adriatic Marinas - Porto Montenegro, dobitnik je specijalnog priznanja za razvoj lokalne zajednice koje već petu godinu dodjeljuje Fond za aktivno građanstvo fAKT.

Priznanje je uručeno PR menadžeru Porto Montenegra Danilu Kaleziću, na svečanoj dodjeli nagrade „Iskra” koja je preksinoć održana u Kraljevskom pozorištu “Zetski dom”na Cetinju.

Konkurs za nagradu za filantropiju “Iskra”, namijenjenu pojedincima, privrednim društvima, iseljeničkim udruženjima i organizacijama građanskog društva koji su na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije od opšteg dobra i interesa, realizuje je Fond za aktivno građanstvo fAKT u partnerstvu sa Privrednom Komorom Crne Gore, Ministarstvom za održivi razvoj i turizam, i Upravom za dijasporu. “Iskra” je jedina nagrada ovakve vrste u Crnoj Gori, i postaje tradicionalna manifestacija i referentno mjesto za one koji ulažu u opšte dobro.

“Ova nagrada nas obavezuje na intenziviranje saradnje sa lokalnom zajednicom, ali i institucijama iz čitave Boke Kotorske. Ona predstavlja simboličan završetak jedne uspješne godine kada su društveno odgvorne aktivnosti i projekti naše kompanije u pitanju, a kojih je bilo više od 30. Nastavljamo saradnju sa brojnim institucijama, savjetima roditelja, udruženjima i nevladinim organizacijama, umrežavamo se i dijelimo dobru enegriju, jer u Tivtu i dalje postoje oni kojima je pomoć svih nas potrebna.”- kazao je juče tim povodom Kalezić.

On je precizirao da je od početka izgradnje marine i naselja Porto Montenegro 2007 do sada, kompanija “Adriatic Marinas” za donacije, stipendije, sponzorstva i podršku tivatskoj zajednici izdvojila više od 2.300.000 eura.

Preporučujemo za Vas