Komunalna policija: Kolegu smo zbog nepropisnog parkiranja kaznili 60 eura

“Vijesti” su juče objavile fotografiju čitaoca, koji je tvrdio da je vozač nepropisno parkirao automobil i prošao bez kazne
7 komentar(a)
nepropisno parkiranje, Foto: Čitalac reporter
nepropisno parkiranje, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 06.12.2013. 18:46h

Vozač koji je u utorak nepropisno parkirao automobil ispred kafane “Lovac” ipak je kažnjen, tvrde u Komunalnoj inspekciji.

“Službeno vozilo Komunalne policije, registarskih oznaka PG DB 887, 3. decembra oko 10 časova bilo je nepropisno parkirano na trotoaru ispred ugostiteljskog objekta 'Lovac'. Službeniku Komunalne policije koji je upravljao vozilom izdat je prekršajni nalog zbog učinjenog prekršaja... u iznosu od 60 eura, tako da su netačni navodi o 'gledanju kroz prste' u slučaju kolege”, piše u reagovanju.

“Vijesti” su juče objavile fotografiju čitaoca, koji je tvrdio da je vozač nepropisno parkirao automobil i prošao bez kazne, nakon što su građani pozvali “pauka”. On je tvrdio da komunalni inspektori nijesu “paukom” podigli vozilom, već da su kolegu, koji je sjedio u kafani, pozvali telefonom kako bi ga preparkirao.

“Vijesti” su istog dana poslale pitanja Komunalnoj policiji, ali odgovore nijesu dobile...

“Netačni su i navodi da je službenik koristio vozilo u privatne svrhe, jer se tog dana nalazio na poslovima i zadacima u Komunalnoj policiji. Jedan od komunalnih policijaca vršio je redovni inspekcijski nadzor u ugostiteljskom objektu 'Lovac', dok je drugi postupao po telefonskoj prijavi građana u vezi sa nedostatkom poklopca šahte u neposrednoj blizini”, piše u reagovanju.

S obzirom da je neimenovanom službeniku, kako tvrde u Komunalnoj policiji, napisana kazna od 60 eura, jasno je da “pauk” nije podigao vozilo, jer bi, u tom slučaju, morao da plati 125 eura.

Sl.R

Bonus video: