Jaka bura u Tivtu: Srušen veliki bilbord

Na cijelom području opštine, a posebno u Velikom gradskom parku, bura je obarala manje i veće grane
90 pregleda 1 komentar(a)
bilbord, Tivat, Foto: Tatko
bilbord, Tivat, Foto: Tatko
Ažurirano: 03.12.2013. 14:30h

Helikopter je pao na aerodromu Tivat! – neslana je šala koju su Tivćani puni duha lansirali nakon što je na ulazu na parking tivatske vazdužne luke, prethodne noći pod udarima olujnog sjeveroistočnog vjetra, srušen veliki reklamni bilbord.

Na njemu je inače, bila reklama za firmu „Fly Montenegro“ iz Herceg Novog sa velikom fotografijom njihovog helikoptera tipa „robinson R-44 raven“, što su šaljivždije odmah iskoristile kao novi motiv za duhovito iskrivljavanje pomalo dosadne tivatske zimske svakodnevnice.

Osim reklamnog bilborda na aerodromu, olujna bura koja je sinoć na udare duvala brzinom i do 85 kilometara na čas, srušila je i nekoliko stabala. Tako su radnici Komunalnog preduzeća u ranim jutarnjim satima morali isjeći veliko stablo koje se prethodne noći srušilo na ulazu u dvorište OŠ „Drago Milović“, a slično je bilo i da jednim drvetom koje je palo na pješačku stazu uz Jadransku magistralu blizu lamela u centru grada.

Na cijelom području opštine, a posebno u Velikom gradskom parku, bura je obarala manje i veće grane, ali, kako su istakli u „Komunalnom“, nije bilo veće štete po građane i imovinu.

Bonus video: