Učiteljica u penziji od danas ponovo na ulici

Martinović nije odgovarala na pozive i SMS poruke “Vijesti”, a Đečević je pojasnila da ostaje bez smještaja, jer ne može da plati
107 pregleda 29 komentar(a)
azra đečević, Foto: Boris Pejović
azra đečević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 27.11.2013. 08:56h

Nastavnica u penziji Azra Đečević od danas bi mogla ponovo da ostane bez krova nad glavom.

Udovica čuvenog podgoričkog ljekara Đake Đečevića kazala je juče “Vijestima” da joj je vlasnica “Relaks centra” iz Spuža Vesna Martinović otkazala smještaj i da će danas, najvjerovatnije, završiti na ulici.

Martinović nije odgovarala na pozive i SMS poruke “Vijesti”, a Đečević je pojasnila da ostaje bez smještaja, jer ne može da plati.

Martinović je obezbijedila smještaj bivšoj učiteljici, nakon što su “Vijesti” krajem maja objavile potresnu priču o tome da Đečević živi na ulici i spava na klupama na Autobuskoj stanici.

Đečević je tada kazala da od 160 eura penzije ne može da plaća kiriju i kupuje ljekove i hranu i da je zbog toga prinuđena da živi na ulici.

Ona je smještena u “Relaks centar” 31. maja, a Martinović je tada kazala da je primila “divnu ženu”, koju smatra i prijateljicom.

Uprkos tome, Đečević će, po svemu sudeći, ponovo završiti na ulici, nakon što je nepunih pola godine imala krov nad glavom u Spužu.

Bonus video: