Oprezno zbog smanjene vidljivosti i klizavih puteva

Na regionalnom putu R-4, Slijepač most-Pljevlja, na dionici Pavino Polje-Kovren-Crkvice, rekonstruiše se put i saobraća se jednom trakom naizmjenično
0 komentar(a)
Odron, Foto: Ivan Petrušić
Odron, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 25.11.2013. 08:30h

U Crnoj Gori se saobraća po pretežno mokrim i klizavim putevima, uz mjestimično smanjenu vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Na dionicama pored rijeka mogući su sitniji odroni, a vozačima se savjetuje opreznija vožnja prilagođena uslovima na putu.

Na magistralnom putu M-2 Podgorica-Kolašin u toku su radovi u tunelima broj 4 i 10 . Saobraćaj se obustavlja od devet do 11, od 14 do 16 sati i od 23 do tri sata. Van tih termina saobraćaj u tunelima regulisan je semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu Vilusi-Nikšić, u mjestu Kuside, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, zbog radova će se saobraćati jednom trakom naizmjenično, do 1. decembra.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Morinj-Lipci, zbog rekonstrukcije raskrsnice, postavljena je privremena signalizacija.

Na regionalnom putu R-4, Slijepač most-Pljevlja, na dionici Pavino Polje-Kovren-Crkvice, rekonstruiše se put i saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na putu Berane-Lubnice saobraćaj je u prekidu od 11 do 18 sati, a alternativni put je Berane-Crni Vrh-Bastahe-Lubnice i namijenjen je za saobraćanje vozila do sedam tona.

Na putu Danilovgrad-Čevo je, zbog izgradnje vodovoda, postavljena privremena signalizacija, a mogući su povremeni prekidi saobraćaja.

U 13 nezgoda, pet osoba povrijeđeno

U Crnoj Gori se, u protekla 24 sata, dogodilo 13 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže povrijeđena, a četiri lakše. Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je policija izdala 346 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijela 32 prekršajne prijave. Oduzete su 22 vozačke dozvole i tri para registarskih tablica.

Bonus video: