SNP poručio DPS: Sa vama se nećemo družiti

"Nijesmo ni očekivali da će se gradonačelnik prilikom svečanog otvaranja izviniti građanima zbog svih maltretiranja koje su preživjeli usljed prolongiranja rokova izgradnje”
1 komentar(a)
SNP Podgorica odbornici obilazak, Foto: Zoran Đurić
SNP Podgorica odbornici obilazak, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 23.11.2013. 18:55h

Prvi smo u Skupštini Glavnog grada inicirali i pokrenuli rješavanje problema kritične dionice puta prema Rogamima, zbog čijeg nerješavanja su u prošlosti nastupale tragične posljedice po živote, ocijenili su iz kluba odbornika SNP-a.

Reagujući na navode iz DPS-a da “uporno kaskate za nama”, objavljene u “Vijestima”, iz SNP-a su saopštili da nijesu “očekivali da će Odbor DPS-a Glavnog grada izaći sa tvrdnjom da su oni asfaltirali taj putni pravac”, istakavši da “čvrsto vjeruje da je investicija okončana sredstvima svih građana”.

"Ne sporimo činjenicu, da nažalost, njihova izvršna vlast upravlja tim sredstvima i da čini brojne zloupotrebe poznate građanima. Investicija je trajala znatno duže od ugovorenog roka, koštala mnogo više od ugovorene cijene, dovela do toga da gradonačelnik već po treći put otvori ovu dionicu, uz mogućnost da reprizu gledamo uoči lokalnih izbora. Nijesmo ni očekivali da će se gradonačelnik prilikom svečanog otvaranja izviniti građanima zbog svih maltretiranja koje su preživjeli usljed prolongiranja rokova izgradnje”, piše u saopštenju kluba odbornika na čijem čelu je Vladimir Vujović.

Ocijenili su da je neshvatljivo da se saopštenje DPS-a našlo na zvaničnom sajtu Glavnog grada, ali je u međuvremenu povučeno.

"Ova vlast je kroz brojne primjere pokazala da ne razdvaja svoju partiju od institucija sistema", piše u saopštenju i ističe se da sa DPS-om "nema druženja".

Bonus video: