DPS odgovorio SNP: Uporno kaskate, družite se s nama

Iz DPS-a tvrde da su odbornici SNP-a sada “nekom lošem društvu koje im očigledno ne prija”
103 pregleda 1 komentar(a)
SNP Podgorica, Foto: Zoran Đurić
SNP Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.11.2013. 16:58h

Izborni poraz na Cetinju i u Mojkovcu izgleda da je ostavio još teže i ozbiljnije posljedice po opoziciju nego što smo u prvi mah povjerovali, ocijenili su iz odbora DPS-a Glavnog grada, nakon što su odbornici SNP-a obišli rekonstruisani put ka Rogamima i istakli da su najzaslužniji za izgradnju saobraćajnice.

“Kako drugačije objasniti to što su odbornici SNP-a u Podgorici zgrabili kišobrane i po najvećem pljusku odjurili da se slikaju na putu ka Rogamima, koji je gradonačelnik prošlog vikenda, nakon rekonstrukcije, pustio u saobraćaj – tvrdeći da su zapravo oni ti koji su ga rekonstruisali. Narod bi rekao – Bog s vama! Izbori u Podgorici nisu još ni raspisani, a u SNP-u su već pokisli”, saopšteno je iz odbora DPS-a.

Tvrde da nijesu “baš očekivali da će SNP u Podgorici i danas, krajem 2013. godine, raditi ono što je radio 2010. – ići iza njih i obilaziti gradilišta i gotove objekte”.

“Ali, oni su uporni u kaskanju za nama. Pozivamo ih da dolaze na naša druženja, poput onoga prije četiri godine u Grbavcima, kada su se lijepo proveli na svečanosti koju su građani organizovali – zna se zbog koga i zbog čega. Podsjećamo ih, iako oni to znaju, da su najbolje prošli i u najboljem raspoloženju bili kad god su se s nama družili”, piše u saopštenju.

Iz DPS-a tvrde da su odbornici SNP-a sada “nekom lošem društvu koje im očigledno ne prija”, navodeći da se sa “lošim društvom uvijek loše prođe, na bilo kakvom putu”.

“A kad pominjemo puteve, nekima sa fotografije SNP-a na putu ka Rogamima moramo se izviniti što smo asfaltirali”, saopštili su iz DPS-a.

Škola se neće rušiti već će se graditi sprat

Povodom informacija iz gradskog odbora PzP-a o mogućem rušenju zgrade OŠ “Savo Pejanović”, što su u međuvremenu negirali iz Ministarstva prosvjete, iz DPS-a su poručili da su “svjesni neminovnosti ponovnog, ko zna kojeg po redu, sopstvenog poraza na predstojećim izborima u Podgorici, već sada izbezumljeni”.

“...Šta za njih znači što važeći i obavezujući urbanističko-planski dokument predviđa da na zgradi OŠ 'Savo Pejanović' bude podignut još jedan sprat, a ne nikako da se ona ruši? Ne znači im ništa, jer to se jednostavno ne uklapa u njihovu koncepciju unošenja nemira među građane, ne bi li nekako uspjeli da prikupe neki politički poen, što im nikako ne polazi za rukom, i sa tunelima i bez njih”, sopšteno je iz DPS-a.

Bonus video: