I sjutra ugradnja brojila i radovi na mreži

Kako je saopšteno iz Elektroprivrede Crne Gore, objekti u kojima budu ugrađivana brojila, struju neće imati od osam do 18 sati
2 komentar(a)
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 21.11.2013. 20:00h

Djelovi više crnogorskih opština sjutra će biti više sati bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na elektromreži.

Kako je saopšteno iz Elektroprivrede Crne Gore, objekti u kojima budu ugrađivana brojila, struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici će brojila dobiti objekti u ulicama Andrije Palatasica, Neznanih junaka, Petra Dedića 9, Veljka Vlahovića i Vlada Buholca.

Brojila će biti ugrađivana i u nikšićkim ulicama Karađorđeva, Vardarska i Narodnih heroja.

U Budvi brojila će biti ugrađivana na Svetom Stefanu i Sumetu.

Bulevar Maršala Tita, Boška Strugara, 26 novembra, Ivana Milutinovića 10, Pinješ i hotel “Aida” u Ulcinju, takođe će dobiti brojila.

Brojila će biti ugrađivana i u Lepetanima u Tivtu, kao i u ulicama Nikole Ljubibratica 24, 32, Orjenski bataljon i Narodnih heroja u Herceg Novom.

U Podgorici će, od 11 sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta, bez struje biti potrošači iz ulica Balkanska, Savska i dio Orijenske.

Od devet do 11 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači ulica Kragujevačka, Vinogradska i dio Kosmajske.

Bez struje će, od devet do 15 sati, biti zgrada Galenike u bulevaru Dave Kovačevića, kao i zgrade iza nje, dio Donje Gorice prema Ribnjaku, dio Piperskeulice, ulica Trifuna Đukića i ulica Vojvode Mijajla Nišina.

Bez struje će, zbog radova u Trafostanici “Dom Slijepih 1”, od devet sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta, biti škola “1. Jun” i dio ulice Princeze Ksenije.

Elektrodistribucija Berane, u cilju zaštite imovine i lica od napona, obavještava građane sela Bubanje da će pustiti pod napon dalekovod 10 kV za priključnu trafostanicu STS 10/0,4 kV “Bubanje 2“ sa pripadajućom niskonaponskom mrežom 0,4 kV.

Na području Cetinja, Žabljak Crnojevića je i dalje bez napajanja električnom energijom zbog više kvarova na dalekovodu “Dodoši - Žabljak Crnojevića”, do kojih je došlo uslijed velikog nevremena.

Ekipe Elektrodistribucije Cetinje su i danas na terenu i, kako se navodi, ulažu veliki napor da što prije otklone kvarove, ali ih u tome ometaju izuzetno loše vremenske prilike i teško pristupačan teren.

U Tivtu će, od devet do 12 sati, dolaziti do prekida u snabdijevanju strujom u Markuševini.

Bonus video: