Muzički hepening u Petnjici: Branka Šćepanović, Ema Čivović, Lady Slave...

Damjanović je pozvao Vladu Crne Gore da napravi ambijent u Petnjici za mlade iz tog kraja
86 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 14.11.2013. 13:41h

U Petnjici je, u prisustvu velikog broja mladih, održan muzički hepening "Moj izbor - Crna Gora", u organizaciji Crnogorske kulturne mreže.

Prisutne građane su zabavljale Branka Šćepanović i Ema Čivović, pomognute od strane mladih snaga: Mile Nikić, Maide Muratović i Elde Kurtagić, kao i plesačica Lady Slave.

Obraćajući se prisutnima, predsjednik CKM Aleksandar Damjanović je pozvao Vladu Crne Gore da napravi ambijent u Petnjici da mladi iz tog kraja imaju iste uslove za život i zabavu kao njihovi vršnjaci na Cetinju, Budvi ili u Podgorici, kako ne bi bili prinuđeni da se iseljavaju iz Petnjice u Luksemburg i druge evropske zemlje.

Damjanović je izrazio očekivanje da će se u Petnjicu ulagati u sportsku infrastukturu, da će se izgraditi sportski objekti I da će Petnjica dati neke nove sportiste poput Stefana Savića i Nikole Pekovića koji će predstavljati Crnu Goru i Petnjicu širom svijeta.

On je pozvao mlade da ne pridaju značaja debatama koje vode političari, a političare da svoje kapacitete ulože u razvoj Petnjice. Istakao je i da u Crnoj Gori ne postoje većinski i manjinski narodi već da su svi koji žive u njoj njeni građani sa podjednakim pravima.

Damjanović je apelovao na političke strukture koje će formirati vlast u Petnjici da prilikom zapošljavanja kadrova u opštinskoj administraciji najviše prostora dobiju mladi, koji trebaju da preuzmu budućnost Petnjice u svoje ruke.

Galerija

Bonus video: