Kojičić na obuci za liderstvo i menadžment u Londonu

Najavljeno je da će tokom boravka u Londonu Kojičič imati i nekoliko odvojenih susreta sa predstavnicima Vlade Ujedinjenog Kraljevstva
1 komentar(a)
Jovan Kojičić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Jovan Kojičić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 13.11.2013. 20:14h

Savjetnik predsjednika Vlade Jovan Kojičić boravi u Londonu na obuci za liderstvo i menadžment, a imaće i nekoliko odvojenih susreta sa predstavnicima Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, u cilju promocije aktivnosti Crne Gore na planu zaštite od diskriminacije.

Iz Vlade je saopšteno da Kojičić u Londonu boravi od 11. do 15. novembra na specijalizovanom programu obuke „Profesionalni sertifikat u upravljanju i liderstvu”.

"Na kursu koji se održava pod okriljem Međunarodnog centra za parlamentarne studije Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske posebna pažnja je, u širokom spektru tema, posvećena okviru i odgovornosti državne administracije, kao i načinima unapređenja sistema upravljanja i liderstva", kaže se u saopštenju.

Navodi se da je planirano da se kroz interaktivne prezentacije i otvoren dijalog polaznicima Programa predstave potencijali, ali i ograničenja državnih institucija i mogućnosti njihove pravovremene reforme.

"Postavljajući pitanje da li je novo uvijek i bolje, cilj je analizirati najbolje modele državne službe i njihovu implementaciju u odnosu na karakteristike pojedinih društava u tranziciji", kazali su iz Vlade.

Najavljeno je da će tokom boravka u Londonu Kojičič imati i nekoliko odvojenih susreta sa predstavnicima Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, u cilju promocije aktivnosti Crne Gore na planu zaštite od diskriminacije i poštovanja prava i sloboda svih građana.

Bonus video: