Prava Crna Gora: Vozilom Vlade u noćni provod po Budvi

Iz te partije navode da su uvidom u internet stranicu Vlade utvrdili da ovo vozilo pripada Ministarstvu rada i socijalnog staranja
206 pregleda 22 komentar(a)
Službeno vozilo Top Hil, Foto: Prava Crna Gora
Službeno vozilo Top Hil, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 30.07.2018. 09:24h

Službeni automobil marke ''mercedes E280'' registarskih oznaka PG-CG200 fotografisan je 27. jula, poslije ponoći ispred budvanske diskoteke Top Hill, a u Pravoj Crnoj Gori ovo smatraju klasičnim primjerom zloupotrebe državnih resursa.

Iz te partije navode da su uvidom u internet stranicu Vlade utvrdili da ovo vozilo pripada Ministarstvu rada i socijalnog staranja.

''Navikli smo da nerijetko naletimo na službene automobile parkirane ispred tržnih centara van radnog vremena. Međutim, činjenica da su građani Crne Gore očigledno počeli da plaćaju ljetovanja i zimovanja, odnosno gorivo i noćne izlaske Vladinih službenika, dok, sa druge strane, majke troje i više djece osviću na ulicama tražeći svoja prava – izaziva gnijev i bijes", kazao je član Glavnog odbora Prave Crne Gore, Luka Vukadinović.

Iz te partije pozivaju Tužilaštvo da reaguje povodom ovog slučaja.

"Budući da se radi o upornoj i više nego očiglednoj zloupotrebi državnih resursa koje finansiraju svi građani, ali i da se radi o automobilu koji je više puta bio u centru skandala - od kojih treba istaći onaj kada je isto vozilo pretprošle zime bilo zatečeno na Kopaoniku - pozivamo Tužilaštvo da se pod hitno umiješa u svoj posao i, za primjer svim ostalim bahatim službenicima, oštro sankcioniše vinovnike ovog, bez dileme, skandala", stoji u saopštenju Prave Crne Gore.

Bonus video: