Konkurs za filatropiju produžen do 17. novembra

Cilj konkursa je da podstakne razvoj solidarnosti, humanosti i filantropije i ove vrijednosti proširi na što veći broj pojedinaca i preduzeća
1 komentar(a)
Iskra, filantropija, Foto: Fakt
Iskra, filantropija, Foto: Fakt
Ažurirano: 11.11.2013. 15:53h

Fond za aktivno građanstvo (FAKT) produžio je rok za prijave na Konkurs za nagradu za filantropiju „Iskra“ do 17. novembra. Nagrade za subjekte koji razvijaju filantropiju biće uručene početkom decembra u Kraljevskom pozorištu “Zetski dom” u Cetinju.

"Cilj konkursa je da podstakne razvoj solidarnosti, humanosti i filantropije i ove vrijednosti proširi na što veći broj pojedinaca i preduzeća, upravo kroz prepoznavanje i nagrađivanje onih koji svojom podrškom razvoju društva i zajednice postavljaju standarde. Na konkursu mogu učestvovati privredna društva i mediji koji posluju u Crnoj Gori, pojedinci iz Crne Gore i dijaspore, udruženja iseljenika i državne institucije. Zainteresovani mogu kandidovati svoju akciju ili projekat, a mogu ih kandidovati i direktni korisnici podrške koja je realizovana kroz određenu inicijativu", piše u saopštenju.

Jubilarnu dodjelu nagrade „Iskra“ organizuje FAKT u partnerstvu sa Privrednom komorom Crne Gore, Upravom za dijasporu, Ministarstvom za održivi razvoj i turizam, a uz podršku Evropske Komisije, Fondacije “Ćano Koprivica”, Fonda braće Rokfeler i Čarls Stjuart Mot fondacije.

Bonus video: