Uništen dio materijala kampanje "365 dana za Cetinje"

"Ukoliko je neko pomislio kako će divljačkim činom "osujetiti" težnju da budu ispromovisane aktivnosti gradske uprave iz proteklog perioda malo je pogriješio"
2 komentar(a)
365 dana Cetinje plakat, Foto: Danijela Lasica
365 dana Cetinje plakat, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 11.11.2013. 12:27h

Nepoznati počinilac pokušao je da uništi dio materijala kampanje "365 dana za Cetinje", pokrenute povodom 13. novembra – Dana Prijestonice Cetinje.

Iz kabineta gradonačelnika Aleksandra Bogdanovića kažu "da možda i mogu da razumiju da u gradu postoji nekoko ko nije spreman da se suoči sa činjenicom da živimo u 21. vijeku, i kome je teško zbog toga što su u proteklom periodu realizovani brojni infrastrukturni i razvojni projekti, ali ne mogu imati razumijevanja kada su u pitanju vandalski, necivilizovani činovi".

"Ukoliko je neko pomislio kako će divljačkim činom "osujetiti" težnju da, kao i uvijek uoči Dana Prijestonice Cetinje, budu ispromovisane aktivnosti gradske uprave iz proteklog perioda malo je pogriješio. Zapravo, ovim činom, pojedinci su samo pružili mogućnost dodatne promocije", navodi se u reagovanju.

Gradska uprava je kako navode, na osnovu pribavljenih snimaka sa video nadzora na Dvorskom trgu, podnijela krivičnu prijavu protiv neodgovornog pojedinca.

"Prijestonica Cetinje apeluje na sve građane, a prevashodno na učesnike aktuelne predizborne kampanje, da djeluju onako kako im nalaže odgovornost i lična zrelost, a posebno kada je u pitanju njihov grad čiji bi interes trebalo da bude na prvom mjestu", zaključuje se u reagovanju kabineta.

Bonus video: