Crveni krst organizuje humanitarne akcije u 10 gradova

Iz Crvenog krsta su pozvali građane da se priključe akciji, navodeći da su prioritetni artikli ulje, šećer, tjestenina, konzervirana hrana, gotove supe i higijenski proizvodi
1 komentar(a)
Crveni krst Crne Gore, Foto: Screenshot ckcg.co.me
Crveni krst Crne Gore, Foto: Screenshot ckcg.co.me
Ažurirano: 06.11.2013. 13:20h

Crveni krst Crne Gore organizovaće tokom vikenda, u deset crnogorskih gradova, akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice.

Kako je saopšteno iz Crvenog krsta, akciju će organizovati u saradnji sa kompanijama Merkator/Roda, Voli, Maksi i Laković, i sa lokalnim partnerima.

"Akcija će biti realizovana 9. i 10. novembra, od 9 do 21 sat, u Podgorici, Kotoru, Baru, Herceg Novom, Nikšiću, Bijelom Polju, Pljevljima, Beranama, Budvi i Tivtu“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će u akciju biti uključeno preko 100 volontera Crvenog krsta.

Oni će, kako je pojašnjeno, kupcima u prodajnim objektima dijeliti flajere sa informacijama o akciji i pozvati ih da i svojim donacijama daju značajan doprinos, uz poruku "Vaše malo, nekome puno".

"Vidno će biti istaknute i korpe u kojima se sakuplja pomoć", navodi se u saopštenju.

Sva prikupljena pomoć će, putem opštinskih organizacija Crvenog krsta, biti distribuirana socijalno najugroženijim porodicama u svim crnogorskim opštinama, od 29. novembra do 6. decembra.

Iz Crvenog krsta su pozvali građane da se priključe akciji, navodeći da su prioritetni artikli ulje, šećer, tjestenina, konzervirana hrana, gotove supe i higijenski proizvodi.

Bonus video: