Lijepo vrijeme odlazi sa oktobrom: U četvrtak zahlađenje

Iz Zavoda je saopšteno da će lijepo vrijeme potrajati i narednih dana, a već u srijedu doći će do naoblačenja a u četvrtak prijepodne na sjeveru i do slabe kiše
0 komentar(a)
Rijeka Crnojevića, Foto: S1.zetaboards.com
Rijeka Crnojevića, Foto: S1.zetaboards.com
Ažurirano: 27.10.2013. 15:19h

Lijepo vrijeme koje je karakterisalo oktobar, prema prognozi Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, sa njime će se i završiti.

Iz Zavoda je saopšteno da će lijepo vrijeme potrajati i narednih dana, a već u srijedu doći će do naoblačenja a u četvrtak prijepodne na sjeveru i do slabe kiše. Meteorolozi su ranije saopštili da je druga polovina oktobra prošla sa natprosječnim temperaturama za ovo doba godine.

"Tokom ponedjeljka, utorka i srijede pretežno sunčano uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. U srijedu krajem dana i naredna dva dana promjenljivo oblačno, a uglavnom je u četvrtak prijepodne na sjeveru ponegdje moguća slaba kiša", navodi se u prognozi Zavoda.

Temperatura vazduha narednih dana će biti bez bitnije promjene, u četvtak u padu, osjetnom na sjevreu zemlje, u petak uz manja kolebanja.

Na sjeveru ujutru po kotlinama očekuje se magla, dok će vjetar biti slab do umjeren, promjenljivog smjera, u četvrtak sjeveroistočni.

Bonus video: