Direktorica NVO “Braća Gojačanin”: Tužiću Piperovića

"Nije istina da me policija izvodila, izašla sam sama, jer poznajem proceduru"
77 pregleda 8 komentar(a)
Zoran Piperović, Foto: Savo Prelević
Zoran Piperović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.10.2013. 10:17h

Izvršna direktorica NVO “Braća Gojačanin” Jovana Stevanović, objasnila je zašto je reagovala u sudnici podgoričkog Višeg suda, u odloženom glavnom pretresu Šćepanu Bujiću, optuženom za ubistvo Ljubomira i Dejana Gojačanina.

“U sudnici, advokat Zoran Piperović, branilac okrivljenog, nije šokirao samo mene i oštećenu porodicu Gojačanin, nego i sudiju i policiju svojim izlaganjem. Sutkinja nije znala, da jeste ne bih mu dozvolila da mi se obraća, jer Stevanović nije predmet rasprave. Dok je Piperović čitao izjavu Jovane Stevanović, ja sam ćutala.

Dok je Zoran čitao, advokat Danilo Mićović, drugi branilac okrivljenog, dobacio je da je i Stevanović učestvovala u tim orgijama, tada je ne samo Jovana nego i neki članovi porodice Gojačanin rekli u glas: 'Nije Jovana, učestvovala ti je ćerka'.

Nastavio je Piperović da debatuje sam sa sobom, a Stevanović se izjasnila da je sve što je rekla apsolutno tako i da mu je skuplje odijelo od predstave koju režira. Nije istina da me policija izvodila, izašla sam sama, jer poznajem proceduru. Da nije pomenuo moje ime, i poveo raspravu o meni ja ne bih reagovala kao što nisam ranije nikada. Tražio je da me udalje iz zemlje, sudnice, da bi vjerovatno mogao da namjesti sudski proces, što mu za rukom nije i neće poci, jer ću i dalje ubuduće sa porodicom pratiti suđenje”, navodi se u njenoj izjavi.

Ona je reagovala i na izjavu advokata Piperovića, objavljena u jučerašnjem broju “Vijesti” da “ovakvo obraćanje Jovane Stevanović javnosti preko društvene mreže samo unosi zlu krv i najviše nanosi štetu porodici Gojačanin”.

“To znači da se ne bi sudilo da nije Jovane, da su ubijeđeni da bi im porodica oprostila... Neću da učestvujem u pravljenju farse od suđenja slučaj Gojačanin, privatno ću ga tužiti”, navodi Jovana Stevanović u svom reagovanju.

Bonus video: