Biram Bar: Slušanje zahtjeva građana najbolji put u politici

"Biram Bar je glasao na sjednici SO Bar za građansku inicijativu, a protiv izgradnje vrtića na lokaciji koja je predviđena DUP-om iz 2009 godine"
1227 pregleda 7 komentar(a)
Predsjednik Biram Bar Radomir Novaković, Foto: Sergej Zabijako
Predsjednik Biram Bar Radomir Novaković, Foto: Sergej Zabijako

Biram Bar pozdravio je odluku premijera Duška Markovića da se prekine sa izgradnjom vrtića, a lokacija vrati, koliko je god to moguće, u prethodno stanje.

Marković je zatražio je od Uprave javnih radova da raskine ugovor o gradnji vrtića u Baru, da uredi postojeću lokaciju, između ostalog, i zasađivanjem 90 čempresa.

"Odbornici Biram Bar će se založiti za organizovanje razgovara sa predstavnicima građanske inicijative o najboljoj lokaciji za izgradnju novog vrtića u Baru. Pokazalo se još jednom da je razgovor sa građanima i slušanje njihovih zahtjeva najbolji put u politici. Upravo slušajući želje građana, Biram Bar je glasao na sjednici SO Bar za građansku inicijativu, a protiv izgradnje vrtića na lokaciji koja je predviđena DUP-om iz 2009 godine", navodi se u saopštenju Biram Bar.

Naveli su u da se nadaju se da će i opozicija u Baru "izvući nekakav nauk iz svega što se desilo".

"Prije svega, da ne napadaju Biram Bar, jer smo mi oduvijek bili dio rješenja, a ne problem", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: