Maškarada oduševila Vrnjačku Banju

Tivatski karnevalisti su se naročito izdvojili maskom „Ljepotica i zvijer” koja je svojim raskošom izazvala ogromnu pažnju brojne publike
56 pregleda 0 komentar(a)
NVU Maškarada, Foto: NVU Maškarada
NVU Maškarada, Foto: NVU Maškarada
Ažurirano: 24.07.2018. 08:32h

NVU Maškarada iz Tivta proteklog je vikenda učestvovala na „Vrnjačkom karnevalu” u Vrnjačkoj Banji u Srbiji.

Ove godine, na proslavi jubileja 150 godina organizovanog turizma u Vrnjačkoj Banji, u međunarodnoj karnevalskoj povorci učestvovalo je 27 grupa iz 11 zemalja svijeta - Brazil, Kuba, Aruba, Malezija, Slovenija, Italija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, Bugarska i Srbija.

Među brojnim atraktivnim maskama, u fantastičnom, Maškarada se naročito izdvojila svojom maskom „Ljepotica i zvijer” koja je svojim raskošom izazvala ogromnu pažnju brojne publike.

„Ljepotca i zvijer” je bila i najviše fotografisana maska, dok je nakon odličnog performansa, zaslužila ogroman aplauz uz ovacije oduševljene publike.

Svojim predstavljanjem u Vrnjačkoj Banji, Maškarada je zavrijedila brojne pohvale publike i karnevalskih prjatelja i dobila poziv za mnoge karnevale u narednom periodu. Maškarada će u avgustu predstavljati Tivat i Tivatski karneval, ali i Crnu Goru, na međunarodnim karnevalima u Kotoru i Čapljini (BiH).

Bonus video: