U utorak djelovi više opština bez struje

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 13 sati, bez struje biti dio centra grada, a od osam do 15 sati Bratonožićka ulica i dio naselja oko groblja u Zagoriču
0 komentar(a)
struja, Foto: Shutterstock
struja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.07.2018. 17:53h

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Mojkovcu će nova brojila dobiti Paćice, Tutići, Stevanovac, Krstač, Jovanovići, Siga i Buren, a u Beranama Lužac.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 13 sati, bez struje biti dio centra grada, a od osam do 15 sati Bratonožićka ulica i dio naselja oko groblja u Zagoriču.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Strelište i dio Zlatice oko njega, a od osam sati i 30 minuta do 15 sati dio Zlatice, Smokovac, Mosor, Peuta, Gornja Vrbica, Repetitor Sjenica i dio Meduna.

Od osam do devet sati, bez struje će biti dio Zlatice, Mosor, Peuta, Smokovac, Gornja i Donja Vrbica, Repetitor Sjenica i dio Meduna, Gornji i Donji Rogami, Miletine njive, Vranjske njive, dio Veljeg brda, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vukovići, Gola strana i dio naselja oko TS 220/110 kV “Zagorič”.

U Nikšiću, od sedam do 21 sat, bez struje ostaće dio ulice Vuka Mićunovića, Nikca od Rovina, IV Crnogorske, Grudska Mahala i Nika Miljanića, a od devet do 14 sati Dio Dragove Luke (Krš).

Od devet sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta, bez struje će biti Bajovo Polje, Potrk, Duba, Zaborje, Polja Pejovića, Bukovac, Miljkovac, Rudinice, Seljane i Zakamen, a od deset do 12 sati Mali Brezovik i Vidov Potok.

U Kotoru će, od deset do 12 sati, bez struje ostati Bigova.

U Herceg Novom, od deset do 15 sati, bez struje će periodično biti poluostrvo Luštica.

U Ulcinju će, od osam do 15 sati, bez struje ostati vikendice - kućice sa strane Ade Bojane, a od osam do 11 sati dio naselja Pinješ kod vojnih zgrada.

Od 11 do 14 sati, bez struje će biti Đerane, dio naselja prema Suljićima i apartmana „Paša“.

U Andrijevici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati dio sela Gnjili Potok i dio sela Bojovići.

U Beranama, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti sela Lužac, Buče, Vinicka, Rijeka Marsenića, Trepča, Navotina, Lukin Vir i Šekular.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez struje ostati Kisjela Voda, Njegnjevo, Kukulje, Sela, Oluja, Gubavac, Konatri, Kanje, Milovo, Mioce, Sitovan, Bistrica, Pozeginja i Mojstir.

U Kolašinu, od devet do 14 sati, bez struje će biti Suva Gora, a od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Starce.

U Mojkovcu će, od devet do 14 sati, bez struje ostati Sela.

U Plavu, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti dio naselja Korita.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez struje ostaće ulica I decembra, selo Brvenica i Ograđenica.

Na Žabljaku, od devet do 15 sati, bez struje će biti Okruglica, Smoljan, Pašino Polje i Zauglina.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati selo Donja Lovnica.

Bonus video: