Hypo Alpe-Adria banka donirala opremu Osnovnoj školi "21. maj"

Portparolka Hypo banke Željka Radulović kazala je da, bez obzira što je internet danas školarcima na prvom mjestu, čitanje knjiga nikada ne smije da se zapostavi
4 komentar(a)
Ažurirano: 20.09.2013. 11:01h

Hypo Alpe Adria banka donirala je podgoričkoj Osnovnoj školi “21. Maj” kopir aparat i štampač, kao i knjige za školsku biblioteku i lopte za potrebe nastave fizičkog vaspitanja.

Portparolka Hypo banke Željka Radulović kazala je da, bez obzira što je internet danas školarcima na prvom mjestu, čitanje knjiga nikada ne smije da se zapostavi.

“U Hypo Alpe Adria banci nam je veliko zadovoljstvo kada se družimo sa najmlađima, kao i sa najboljim učenicima, i uvijek volimo da nagradimo stvari koje izuzetno cijenimo - znanje i rad", kazala je Radulović.

Prema njenim riječima, projekti društvene odgovornosti te banke najčešće su namijenjeni djeci i najboljim đacima.

Direktor Osnovne škole '21. maj', Jana Kilibarda, zahvalila se Hypo banci na donaciji, i naglasila da će zahvaljujući doniranoj opremi, biti u prilici da poboljšaju nastavni proces.

“Djeca su oduševljena ovom donacijom, i zaista će na najbolji mogući način koristiti opremu”, kazala je Kilibarda.

Iz Hypo banke su najavili da ćer ovogodišnju akciju nastaviti dodjelom knjiga najboljim učenicima i školskim bibliotekama na sjeveru Crne Gore, u sklopu ovogodišnjih društveno-odgovornih aktivnosti „Hypo Pro futuro“.

Bonus video: