Podravka povukla jednu seriju proizvoda Eva sardine

Podravka je, kako su naveli, promptno reagovala kako bi u potpunosti zaštitila svoje potrošače, i započela povlačenje sporne serije tog proizvoda iz svih prodajnih objekata
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.09.2013. 18:13h

Kompanija Podravka povukla je seriju proizvoda Eva sardine sa bijelim lukom i peršunom u pakovanju od 115 grama, jer je internom kontrolom utvrđeno fizičko oštećenje limenki.

"U toku je proces povlačenja proizvoda Eva sardine s češnjakom (bijelim lukom) i peršunom 115g, serija 09072013, upotrebljivo do 9. jula 2017. godine, gdje je internom kontrolom utvrđeno fizičko oštećenje limenki uslijed kojeg može doći do podklobučenja istih“, saopšteno je iz Podravke.

Podravka je, kako su naveli, promptno reagovala kako bi u potpunosti zaštitila svoje potrošače, i započela povlačenje sporne serije tog proizvoda iz svih prodajnih objekata.

"Pozivamo potrošače koji eventualno posjeduju taj proizvod da se obrate na Podravkin telefon 020 872 878 radnim danima od osam do 16 sati ili na e-mail podravkacg@t-com.me“, kaže se u saopštenju.

Bonus video: