TO Herceg Novi novčano nagradila đake generacije

“Mislim da je ovo jedna od najboljih investicija koju smo imali do sada. Planiramo da ova manifestacija postane tradicija i da svake godine stimulišemo i najbolje ali i one koji nisu toliko dobri da rade još više i bolje”, kazao je direktor Turističke organizacije Pavle Obradović
118 pregleda 0 komentar(a)
nagrađeni srednjoškolci, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
nagrađeni srednjoškolci, Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 20.07.2018. 13:20h

Đake generacije Anju Tičić, Jovanu Terzić i Aleksandru Janjić iz SMŠ “Ivan Goran Kovačić” Turistička organizacija Herceg Novi nagradila je sa po 3.600 eura. Nagrađeni su i osnovnoškolci Ilija Babić iz OŠ “Milan Vuković”, Savo Popović iz OŠ “Orjenski bataljon”, Stefan Đurišić i Rajko Đilović iz OŠ “Ilija Kišić” sa po 200 eura.

“Mislim da je ovo jedna od najboljih investicija koju smo imali do sada. Planiramo da ova manifestacija postane tradicija i da svake godine stimulišemo i najbolje ali i one koji nisu toliko dobri da rade još više i bolje”, kazao je direktor Turističke organizacije Pavle Obradović.

"Biti u neku ruku izdvojen ali po dobru, kvalitetu i znanju je velika čast za mladog čovjeka", kazao je direktor OŠ "Ilija Kišić" Đorđije Radović.

A Željko Bojović, direktor OŠ "Milan Vuković" smatra da je nagrada veliki podsticaj za mlade ljude.

"Turistička organizacija je upriličila fenomenalan susret koji je mogućnost da još jednom pohvale divne mlade ljude, mudre glavice, istakla je direktorica OŠ "Orjenski bataljon" Jarmila Radović.

Aleksandra Janjić, đak generacije stručne škole SMŠ "Ivan Goran Kovačić", koja je upisala Filološki fakultet u Beogradu na odsjeku za kineski jezik ističe da joj je čast, što je bila đak generacije i nada se da je uspjehom, radom i svim postignućima pokazala da je to sve zasluženo.

Bonus video: