U Kotor stiže kruzer sa više od 2000 gejeva

Kruzer, koji će u Kotoru prema programu putovanja biti do 18 časova, krenuo je na put od Venecije do Rima, preko Hrvatske, Grčke , Crne Gore i Korzike
357 pregleda 178 komentar(a)
gej kruzer, Foto: Atlantisgaycrus.typepad.com
gej kruzer, Foto: Atlantisgaycrus.typepad.com
Ažurirano: 26.08.2013. 07:06h

Kotor/Podgorica - 2800 momaka - beskrajne mogućnosti.

Ovako kompanija Atlantis, čiji bi brod Selebriti siluet jutros oko 7 sati trebalo da uplovi u kotorsku luku, reklamira svoj “gej kruz”, turističko krstarenje Mediteranom namijenjeno, prije svega, gostima homoseksualne orijentacije iz Evrope, Brazila, Australije...

Kruzer, koji će u Kotoru prema programu putovanja biti do 18 časova, krenuo je na put od Venecije do Rima, preko Hrvatske, Grčke , Crne Gore i Korzike. Brod, kako piše na sajtu Atlantisa, redefiniše iskustvo krstarenja morem.

Prostrane i moderne prostorije, čiste linije i sadržaji kao u kakvom rizortu obećane su onima koji se odluče da se ukrcaju na Selebiti siluet. Najbolje od svega, kažu, je što na brodu možete naći čak i roštilj ili pravu travu koja raste na gornjoj palubi.

Za luksuz treba i platiti - tako penthaus apartman za ovo krstarenje košta 13999 dolara i prodat je, takođe prodati kraljevski apartman košta 8999, 5899 dolara plaćeno je za selebriti apartman, dok za svije kategorije rasprodatih skaj apartmana treba 4499, odnosno 4299 dolara.Bazeni, hidromasažne kade, kazina i restorani ipak nisu ono što Selebriti siluet izdvaja u moru luksuznih morskih krstarica.

“Prvo, uzimamo u najam najnovije brodove sa najboljih putničkih linija na svijetu, i to uzimamo cijeli brod, što nam omogućava da osmislimo svaki djelić ovog iskustva- zabavu, program putovanja, izlete - da bismo stvorili jedinstveno putovanje za našu nevjerovatno raznoliku grupu gej i lezbo gostiju iz cijelog svijeta. Naša putovanja nijesu samo odmor i zabava. Ona su i novo iskustvo, romansa i svježe mogućnosti. Ona vam nude istraživanje, avanturu, bjekstvo od 'normalnosti' tako što ćete se ponašati opušteno i spontano, ići na mjesta na koje niste mislili da ćete stići i raditi stvari kojima se niste nadali. Ono vam nudi buđenje pored dugoročnog ili kratkoročnog partnera i zajedničko iskustvo nove i prelijepe luke. Najviše od svega, naša putovanja vam nude vrijeme vaših života sa ljudima sličnim vama i prijateljima, novim ili starim”, stoji u reklami ovog putovanja koja se može naći na sajtu Atlantisa.

Iz agencije Boka Adriatic, posredstvom koje kruzer dolazi u kotorsku luku, sinoć je “Vijestima” rečeno da oni nemaju informacije o putnicima sa broda, te da to nije u njihovoj nadležnosti.

“Sve je moguće, svako putovanje se zakupljuje od strane raznih agencija, ali mi takve informacije nemamo. Vidjećemo sjutra”, kažu u ovoj agenciji.

Kruzer je juče zastao u Dubrovniku, zajedno sa još čak pet krstarica i ukupno 16.000 turista. Selebriti siluet je hrvatskim medijima bio posebno interesantan jer je, kako je prenio Index.hr, u tu luku doveo čak 2400 homoseksualaca.

Bonus video: