Acu Đukanoviću zabranjen ulazak u kazino Maestrala

Uprava slovenačke kompanije "Hit Montenegro", premijerovom bratu ne dozvoljava ulazak u njihovu kockarnicu
252 pregleda 0 komentar(a)
Aco Đukanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Aco Đukanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 16.08.2013. 15:57h

Nakon crnogorskog biznismena Veska Barovića, uprava kazina elitnog hotela „Maestral“ u Pržnu, nepoželjnom osobom proglasila je i hazardera Aca Đukanovića, većinskog akcionara i vlasnika Prve banke.

Brat aktuelnog premijera Mila Đukanovića, kako "Vijesti" saznaju, već više od mjesec ne okušava svoju kockarsku sreću u kazinu tog elitnog hotela, gdje je godinama unazad bio rado viđen gost.

Mlađi Đukanović u “Maestralu” nije samo kockao, već je uobičavao da sa svojom suprugom i troje djece ljetuje u tom hotelu.

Uprkos tome, obezbjeđenje je dobilo naredbu od uprave kazina da Đukanovića više ne pušta u prostor te popularne kockarnice. Razlog je navodno je njegovo nekorektno ponašanje prema osoblju, naročito u noćima kada je gubio enormne sume novca.

"Vijestima" je rečeno da Đukanović u proteklih par mjeseci, prije nego što je došlo do razmimoilaženja sa upravom kazina, nije imao kockarske sreće, pa je loše hazarderske noći i nerijetke gubitke novca, iskaljivao na krupijeima i ostalim zaposlenima u kazinu

Đukanović je i dalje dobrodošao gost u hotelu, ali ne i u kazinu, a da je to tako, potvrđuje i to što je prije petnaestak dana bio u Maeastralu, ali nije ulazio u kockarnicu.

Inače, on je bio jedan od poznatijih kockara u ovom kazinu, gdje je gubio i dobijao veće svote novca.

Nakon što je u tom kazinu proglašen nepoželjnom osobom, Đukanović, prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", kockarsku sreću okušava u kazinu hotela "Avala".

Iz uprave slovenačke kompanije "Hit Montengero", koja gazduje "Maestralom", nijesu htjeli da komentarišu navode, naglašavajući da ne iznose podatke o gostima koji kod njih borave, jer štite njihovu privatnost.

“U cilju zaštite ličnih podataka i poštovanja pravila poslovanja, bilo kakve informacije o gostima, kao i uslugama koje oni koriste, ne iznosimo u javnost. To je pravilo našeg poslovanja, koje poštujemo proteklih deset godina", piše u odgovoru koji je "Vijestima" dostavila direktorka marketinga i prodaje kompanije "Hit montenegro" Marija Martinović.

Ipak, "Vijestima" je rečeno da Đukanović u proteklih par mjeseci, prije nego što je došlo do razmimoilaženja sa upravom kazina, nije imao kockarske sreće, pa je loše hazarderske noći i nerijetke gubitke novca, iskaljivao na krupijeima i ostalim zaposlenima u kazinu.

Takvo ponašanje navodno više nije moglo da se toleriše, zbog čega je uprava kazina odlučila da primijeni radikalne mjere.

Prije šest godina, nakon prijave kompanije "Hit Montenegro", policija je ispred hotela uhapsila biznismena Veska Barovića i njegovog tjelohranitelja Radojicu Rada Živkovića, zbog ugrožavanja bezbjednosti zaposlenih u toj kompniji.

Tada su krupijei organizovali štrajk, revoltirani odnosom Barovića prema njima, zbog nerijetkih omalovažavanja i nasrtaja na zaposlene, nakon gubitaka većih svota novca u kazinu.

Bonus video: