Kotor: Završena međunarodna konferencija studenata elektrotehnike

"Učesnici su imali priliku da se upoznaju i sa prirodnim ljepotama Crne Gore kroz organizovane izlete..."
0 komentar(a)
studenti elektrotehnike, konferecija, Foto: Privatna arhiva
studenti elektrotehnike, konferecija, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 09.08.2013. 15:23h

Međunarodna konferencija studenata elektrotehnike ‘’Cross the Line’’, održana u Kotoru od 30. jula do 6. avgusta u organizaciji EESTEC – a, uspješno je završena.

Oko 50 budućih inžinjera iz 22 evropska grada nakon akademskog dijela uživali su u raznim aktivnostima i upoznavanju crnogorskog primorja.

„Edukativni dio se zasnivao na predavanjima iz oblasti fotografije, novinarstva, filma, kao i interaktivnih treninga na temu team buildinga i comunication skills-a, koje su držali EESTEC treneri iz Ljubljane i Atine. Takođe, učesnici su imali priliku da se upoznaju i sa prirodnim ljepotama Crne Gore kroz organizovane izlete do plaže Plavi horizonti, obilaska Budve i krstarenja Bokokotorskim zalivom... Stranci su bili oduševljeni našom kulturom i običajima, kao i divljom ljepotom nase države“, navodi se u saopštenju organizatora.

Održavanje Međunarodne konferencije podržali su Ministarstvo prosvjete, Opština Kotor, SIEMENS, ERSTE banka, Inženjerska komora Crne Gore, Opština Budva, Domen (.ME), Investiciono-razvojni fond Crne Gore, Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost, Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore, Ministarstvo finansija, Ministarstvo rada i socijalnog staranja, Martex, Inpek i Franca.

Bonus video: