Mekić: Ja sam na birou, primam 54 eura

Vaša dopisnica iz Bijelog Polja je dobro upoznata da sa svojom petočlanom familijom živim od jedne plate
75 pregleda 10 komentar(a)
Rifat Fejzić, Foto: Boris Pejović
Rifat Fejzić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.08.2013. 07:05h

Posljednjih mjeseci se u dnevnom listu “Vijesti” nastavljaju napadi na mene i moju porodicu nastavljajući hajku od prošle godine od kada sam učestvovao sa svojom organizacijom u organizovanju građanskih protesta.

Novine “Vijesti” su tada objavile šemu nazivajući me vrhom piramide mafijaških organizacija, kao i vlasnikom hotela “Bijela rada”, da bi se posljednjih mjeseci posle najave otvaranja prve kancelarije za borbu protiv korupcije i obilježavanja godišnjice od prošlogodišnjih petomartovskih protesta nastavila hajka protiv mene.

Vi gospodo iz “Vijesti” više ne pominjete da sam vlasnik hotela “Bijela rada”, već one iste ljude iz tog hotela preko kojih ste me povezali sa kriminalnim grupama sad koristite da me ponovo nazivate mafijašom, da sam povezan sa kriminalom, da imam kriminalnu prošlost, da sam utajio porez i još mnogo šta. Vaša dopisnica iz Bijelog Polja je dobro upoznata da sa svojom petočlanom familijom živim od jedne plate i da se posle trogodišnjeg rada u kompaniji “Eko Meduza” nalazim na birou rada od kojeg primam 54 eura, pa vam i to smeta.

Cijenim, radovali bi se da mi porodica ostane i bez toga primanja, samo iz razloga što se bavim aktivnostima borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala gdje smo u posljednja tri mjeseca, iako je krenula svakodnevna hajka na mene, podnijeli više krivičnih prijava među kojima ima i visokih funkcionera DPS-a u Bijelom Polju, koje vaše novine brane iako su upoznate sa imenima tih funkcionera.

Vjerovatno “Vijesti” sa vašom dopisnicom iz Bijelog Polja znate zašto to radite i stvarate drugačiju sliku u javnosti prema meni i NVO Euromost, nazivate nas takozvanom i sl.

No otvaranje ove kancelarije za borbu protiv korupcije na lokalnom nivou, pozdravljeno je od strane komesara Evropskog savjeta, preko šefa odjeljenja EU za Hrvatsku i Crnu Goru Dirk Langea, koji je poželio sve najbolje oko našeg projekta u borbi protiv korupcije na lokalnom nivou.

Kao i do sada o cijelom ovom slučaju ponovo ćemo obavijestiti i g. Štefan Filea, Dirk Langea i Mitja Drobniča, šefa kancelarije EU u Podgorici. Želim Vas obavijestiti da smo preko advokata podnijeli tri tužbe oko vaših neistina gdje ćete gospodo iz “Vijesti” morati na sudu da dokažete sve neistine koje ste posljednjih godinu objavljivali protiv mene i moje porodice.

Bonus video: