"Mercedes" izlaže jahte i automobile u Porto Montenegru

Model njihove 14 metara duge "Granturismo" motorne jahte biće javnosti predstavljen na manifestaciji pod nazivom "Mercedes Benz Style Pavillon"
3 komentar(a)
Ažurirano: 17.07.2013. 09:23h

Njemački proizvođač luksuznih automobila "Mercedes Benz" jača svoje prisustvo u elitnom nautičkom centru Porto Montenegro u Tivtu koji će biti matična luka za jedan od prvih primjeraka luksuzne motorne jahte koje će proizvoditi "mercedeseova" nautička branša , firma "Silver Arrows Marine".

Model njihove 14 metara duge "Granturismo" motorne jahte biće javnosti predstavljen na manifestaciji pod nazivom "Mercedes Benz Style Pavillon" koja počinje 27. jula u Porto Montenegro i traje do 11. avgusta.

Osim što će moći među prvima u svijetu da vide model jahte koja će od ljeta 2014. kao finalni proizvod, imati u Porto Montenegru svoju matičnu luku, posjetioci tivatske marine će tokom predstojećeg "Mercedes Benz Style Pavillon-a", moći da vide i najnoviji model "mercedesa S-klase" (W 222).

Najprestižniji i najskuplji model među "mercedesovim" limuzinama, nova S-klasa će oficijelno na svjetsko tržište izaći tek od jeseni, ali će par primjeraka tog tehnološki izuzetno sofisticiranog automobila već za desetak dana u Porto Montenegru moći da isproba nekoliko pažljivo odabranih potencijalnih kupaca.

Pored nove "s-klase", tokom predstojećeg "Mercedes Benz Style Pavillon-a", u Porto Montenegru će biti izložena još tri nespecifirana modela iz vrha ponude prestižnog njemačkog automobilskog brenda.

Bonus video: