"24 sata elegancije" u Porto Montenegru

Biće između ostalih, predstavljeni "maserati A6 1500" iz 1949-e, vožen na čuvenoj trci "Mille Miglia" 1952. te "ferrari 250 GT TR Fantuzzi" iz 1959.
4 komentar(a)
vozila Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
vozila Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 12.07.2013. 13:18h

Manifestacija "24 sata elegencije" koja već dvije godine postiže veliki uspjeh u Beogradu, po prvi put će biti održana i u Crnoj Gori, u nautičko-tursitčkom kompleksu Porto Montenegro u Tivtu.

"Jedinstveni lifestyle događaj posvećen je klasičnim automobilima i predmetima izuzetnog kvaliteta i izrade, a predstavlja idealnu priliku da se ljudi prefinjenog ukusa okupe i uživaju u vrhunskoj estetici", saopštio je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Na mulu 1 tivatske marine, ispod impresivnih megajahti vezanih uz gatove Porto Montenegra, 13. jula od 16 sati biće izložena tri vrijedna stara trkačaka automobile koja pripadaju članovima kluba ljubitelja klasičnih automobile "Allegri del Volante" iz Firence.

Tom prilikom biće između ostalih, predstavljeni "maserati A6 1500" iz 1949-e, vožen na čuvenoj trci "Mille Miglia" 1952. te "ferrari 250 GT TR Fantuzzi" iz 1959.

“Manifestacija “24 sata elegancije” biće zvanično otvorena 13. jula u 19 sati u "Salonu luksuz" organizovanom u Regent apartmanu u zgradi "Ozana", u centru Porto Montenegra. Gosti će dobiti mogućnost da se upoznaju sa istaknutim kompanijama i prefinjenim brendovima koji svojom kreativnošću i izuzetnim kvalitetom izrade zauzimaju značajno mjesto na svjetskoj sceni ručno rađenih proizvoda", istakao je Kalezić.

On je dodao da će tom prilikom biti predstavljeni neki od luksuznih brendova poput vrhunskih ručno rađenih cipela "Ducal", "Clive Christian", raskošnih parfema koji sadrže najdragocjenije, rijetke sastojke, "TAG Heuer satovi" iz najnovije Masterpiece kolekcije ...

Bonus video: