EPCG: Akciji "Podijelimo teret" priključilo se 15.000 domaćinstava

"Cijeneći značaj akcije za naše potrošače EPCG će i tokom jula nastaviti kampanju", saopšteno iz EPCG
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.07.2013. 11:26h

Akciji Elektroprivrede (EPCG) pod nazivom "Podijelimo teret" priključilo se 15.000 domaćinstava koji su u prethodnom periodu imali dug za utrošenu električnu energiju, saopšteno je iz kompanije.

Za 15 dana koliko je trajala akcija ta domaćinstva će, ukoliko nastave plaćanje redovnih faktura i za naredna dva mjeseca, iskoristiti priliku da izmire svoje obaveze u fiksnim mjesečnim ratama od 20 eura, bez učešća, bez obračuna zatezne kamate od trenutka potpisivanja protokola, uz izuzeće od isključenja sa mreže.

"Cijeneći značaj akcije za naše potrošače EPCG će i tokom jula nastaviti kampanju", navedeno je u saopštenju EPCG.

Ukoliko kupci iz kategorije domaćinstva, koji su 30. juna imali dug za utrošenu električnu energiju, bez obzira na iznos, budu redovno u naredna tri mjeseca plaćali samo tekuće, mjesečne fakture za utrošenu električnu energiju, ne uključujući prethodni dug, izbjeći će isključenje sa mreže.

Ako nakon ta tri mjeseca ispune uslov redovnosti plaćanja tekućih faktura, steći će mogućnost da u oktobru potpišu protokol o izmirenju svog dugovanja u jednakim mjesečnim ratama u fiksnom iznosu od 20 eura, bez učešća i bez daljeg obračuna zatezne kamate na dug.

"Kupci koji već imaju potpisane protokole, mogu ih reprogramirati od oktobra po novom modelu, uz uslov da redovno izmiruju svoje obaveze po postojećem protokolu. Potrošači koji su trenutno isključeni sa mreže, biće uključeni ukoliko se pridruže akciji na način što će u toku jula platiti samo posljednju fakturu prije isključenja i priključnu taksu, a potom redovno izmirivati samo tekuće račune jul, avgust i septembar", naveli su iz EPCG.

Uslovi akcija važe za domaćinstva koja nemaju neovlašćenu potrošnju.

Nakon izmirenja cjelokupnog duga, kupci ostvaruju pravo na mnogobrojne povoljnosti koje imaju redovne platiše.

Oko 120.000 potrošača EPCG redovno izmiruje fakture, od toga su njih 100.000 članovi Zlatnog tima.

Bonus video: